Patiserie congelata

Gama Bonito contine produse de patiserie si cofetarie, congelate (cu temperatura de pastrare intre -18°C si -20°C) si cu diverse umpluturi (fructe de padure, mere, branza, dovleac, spanac, visine, ciuperci, vita de vie, ciocolata, nuca, etc.). Produsele au un termen de valabilitate 12 luni, se evidentiaza prin folosirea ingredintelor naturale si savoarea pastrata prin congelare, si sunt fabricate intr-o unitate cu sistem de management al calitatii si sigurantei alimentelor certificat cu ISO 22000 si FSSC.

Gama noastra cuprinde doua categorii de produse: 1. ambalate individual – adresate direct cumparatorului final, gata pentru a fi introduse in cuptor datorita ambalajului practic, si 2. ambalate vrac – destinate in special patiseriilor, cofetariilor sau raionului de Gastronomie/Bakery al fiecarui supermarket, care ajung la cumparatorul final dupa ce au fost coapte.

Showing 1–9 of 45 results