Tip Top Food Industry

certificat iso 2013 romanacertificat sracfabrica tip topFirma Tip Top Food Industry este cunoscuta cel mai bine in Bucuresti prin cofetariile Tip Top. Dupa o experienta de peste 20 de ani in producerea si comercializarea produselor de cofetarie si patiserie proaspata, compania a dezvoltat un nou segment, segmentul de produse congelate, sub brandul BONITO. In prezent compania detine una dintre cele mai mari fabrici de acest profil din tara, produsele sunt fabricate intr-o unitate cu sistem de management al calitatii si sigurantei alimentelor certificat cu ISO 22000 si FSSC.

Firma produce sub brandul BONITO patiserie congelata si cofetarie  congelata dar si produse congelate de catering. Noul nostru segment de produse congelate ofera o varietate larga de produse care se gasesc atat in comertul traditional (cofetarii si patiserii), cat si in retailul modern, (supermarketuri si hypermarketuri):  aluat de foietaj, aluat de pizza, foi de placinta, placinta rulata, placinta dobrogeana, rulouri, strudele, minifoietaje, melci, spirale, saleuri, cornuri croissant, tarte si torturi, briose, perisoare si crochete.

Aproape orice roman a inceput sa prefere achizitionarea aluatului de foietaj si foi pentru placinta, iar segmentul ready-to-bake (placinte rulate, strudele, minipateuri si minirulouri, tarte si torturi congelate) e si el in curs de dezvoltare. Aluaturile simple se adreseaza romanului traditional, celor care prefera sa isi faca placinta in casa, cu retete de la mama sau de la bunica. Produsele ready-to-bake se adreseaza romanului modern, care nu are timp. Contrar prejudecatilor, produsul de tip ready-to-bake este chiar mai proaspat decat produsele cumparate calde de la patiserii. Congelarea este cel mai natural mod de pastrare a alimentelor, fara ca acestea sa isi piarda calitatile, iar folosirea conservantilor in produsele congelate este interzisa prin lege. Aceste aspecte ale produselor congelate sunt o garantie a prospetimii. Astfel, segmentul ready-to-bake devine din ce in ce mai atragator. Alt avantaj al produselor ready-to-bake e ca acestea sunt gata dospite, si au o varietate mare de umpluturi : telemea de vaca, branza dulce si stafide, dovleac, mere, visine, fructe de padure, prune, caise, ciocolata, vanilie, nuca, masline, spanac, ardei sau ciuperci.

Prospetimea, pastrarea proprietatilor nutritive timp indelungat si a gustului natural au facut ca produsele congelate sa devina cunoscute publicului consumator ca produse sanatoase si gustoase in acelasi timp. Iar daca ritmul vietii nu ne mai permite sa alocam timp pentru prepararea in casa a unei placinte sau a unui tort, produsele congelate de cofetarie si patiserie ne permit sa ne oferim oricand un rasfat culinar, proaspat si aromat!